Wat vinden de gebruikers van de ClimateBooster?

Esther Berns

"Onze huiskamer wordt lekker snel warm met de ClimateBooster. Ik heb ook het idee dat de warmte veel verder de kamer in komt."

Maike Schoolderman

"Het fijne van de ClimateBooster vind ik dat hij zich vanzelf inschakelt als het te koud wordt in huis. Hierdoor blijft het heerlijk warm in de kamer. Vooral voor onze zolderkamer is het een ideale oplossing. Dat is geen koude ruimte meer, maar een lekker warm vertrek."

Roelof Potters

"Ik heb de ClimateBooster op 24 januari 2015 geïnstalleerd onder de radiator in de keuken. In deze keuken kampen we al jaren met een kouprobleem. Welbeschouwd is de radiator daar te klein voor het te verwarmen oppervlak. Op een hogere stand verwarmen helpt maar gedeeltelijk."

"De ClimateBooster werkt fantastisch, tot groot genoegen van mijn geliefde! De keuken wordt erg warm. Zelfs zo warm, dat ik op een lagere temperatuur kan verwarmen zonder warmte in te leveren."

ClimateBooster in het kort

De ClimateBooster is een geruisloos ventilatorsysteem, waarmee u het rendement en comfort van uw radiator vergroot. Omdat u uw woning of kantoor met de ClimateBooster korter en bij een lagere radiatorstand kunt verwarmen, bespaart u energie.

En dat levert u naast een aangenaam snel verwarmde ruimte ook een lagere energierekening op.

Climate Booster B.V.

Stenograaf 1
6921 EX Duiven

Telefoon: +31 (0) 263188835
E-mail: info@climatebooster.nl
Website: www.climatebooster.nl

Website door InterXL