Hoe werkt de ClimateBooster

ClimateBooster ontwikkelt en produceert geruisloze radiatorventilatoren en convectorventilatoren, waarmee u het rendement van uw radiator of convector vergroot. Hierdoor wordt er 50% - 80% meer warmte aan uw huis of gebouw afgegeven! Daarnaast kan uw radiator temperatuur met 15 graden worden verlaagd, wat vanzelfsprekend een lagere energierekening oplevert!

De ClimateBooster producten zijn voor elke radiator en convector op maat te bestellen! Kijk hiervoor op in de webshop.

Sneller verwarmen

  • 2x sneller opwarmen
  • 50% tot 80% hogere prestaties
  • Nooit meer koude plekken door verbeterde luchtstroming

Meer informatie

Duurzaam verwarmen

  • Gelijke warmteafgifte bij 15°C temperatuur verlaging
  • 15% lager gasverbruik
  • Jaarlijks 126kg CO2 besparing

Meer informatie

Koelen & het rendement van mijn warmtepomp verhogen

  • 25% extra energiebesparing voor uw warmtepomp
  • Geen onnodige investering in nieuwe radiatoren benodigd
  • Ook radiator koeling mogelijk door slimme koelfunctie

Meer informatie

Sneller opwarmen

Uw kamer sneller op temperatuur

icon sneller verwarmen

U wil uw kamer sneller op een comfortabele temperatuur krijgen? ClimateBooster hiervoor een eenvoudige oplossing. U kunt de kamer sneller opwarmen zonder in grotere radiatoren of convectoren te investeren.

De ClimateBooster Radiator Pro & Convector Pro verhogen de warmteafgifte van radiatoren en convectoren (ook wel low H2O radiatoren genoemd) met 50 tot 80%. Hierdoor is uw kamer dubbel zo snel op de gewenste temperatuur.

De ventilatoren verspreiden de warmte beter door uw kamer waardoor deze sneller en gelijkmatiger warm wordt. Koude plekken zijn verleden tijd!

Automatisch geregeld

icon automatisch regelend

ClimateBooster werkt volledig automatisch. Door gebruik te maken van een modulerende regeling wordt de snelheid van de ventilatoren automatisch ingeschakeld als uw radiatoren of convectoren warm worden. Naarmate de radiatoren warmer worden wordt de snelheid verhoogd om de rendementsverhoging te garanderen. Wanneer uw radiator of convector niet wordt verwarmd zal het product in stand-by modus staan en draaien de ventilatoren niet.

Duurzaam verwarmen

Temperatuur Verlagen

icon temperatuur verlagen

ClimateBooster helpt u om uw huidige verwarmingssysteem te verduurzamen! Doordat uw radiator of convector met ClimateBooster radiator pro en convector pro 50% tot 80% beter gaan werken, kunt u de temperatuur van uw systeem met 15°C verlagen. Hierbij wordt de oorspronkelijke warmteafgifte van uw systeem behouden, maar bespaart u zo eenvoudig energie, CO2 & geld! Bestel in de webshop en bespaar.

Uw woning zuiniger verwarmen

Merendeel van de Nederlandse gebouwen worden nog verwarmd met behulp van het verbranden van gas. Bij dit proces komt een grote hoeveelheid CO2 vrij. Om naar een duurzamer leefomgeving te komen zal er dus het gasverbruik drastisch verminderd moeten worden. Door de producten van ClimateBooster maken wij de weg naar duurzame verwarming voor iedereen wat goedkoper & makkelijker. Door een verlaging van de temperatuur bereikt uw verwarmingstoestel een aanzienlijk hoger rendement en bespaart u gas. ClimateBooster levert dus naast een lagere energierekening ook een besparing in broeikasgassen zoals CO2 op. Een gemiddeld huishouden bespaart jaarlijks tot 126 kg CO2 per huishouden. Op deze manier heeft ClimateBooster al honderden klanten op weg geholpen naar een duurzame verwarming!

Ik wil koelen en het rendement van mijn warmtepomp verhogen

Vergroten van capaciteit zonder vervanging

icon vergroten capaciteit

Wanneer men kiest voor een warmtepomp om het huis mee te verwarmen, zijn er vaak nieuwe en grotere radiatoren nodig om hetzelfde vermogen op een lagere temperatuur af te geven. Met een ClimateBooster product is dit niet meer nodig. U kunt uw huidige radiatoren en convectoren laten zitten. Wanneer u bij de bestelling aangeeft dat u een lage temperatuur verwarmingssysteem (LTV) heeft, dan krijgt u een ClimateBooster product met een speciale lage temperatuur regeling. Deze zorgt voor een optimale warmteafgifte bij lage temperaturen van de warmtepomp.

Rendementsverhoging

De efficiëntie van een koelmachine of een warmtepomp wordt vaak uitgedrukt met een Coëfficiënt Of Performance (COP). Als uw afgiftesysteem al voldoende capaciteit heeft is er een voordeel bij het plaatsen van ClimateBooster producten. Uw warmtepomp werkt namelijk efficiënter bij een lagere watertemperatuur .

Met behulp van ClimateBooster(s) kunt u de watertemperatuur 10°C tot 15°C verlagen. Hierdoor stijgt het rendement van uw warmtepomp tot wel 25% en bespaart u zo veel geld!

Radiator Koeling

icon koelen

U maakt uw huidige radiatoren met een ClimateBooster geschikt om te koelen. De ventilatoren zorgen bij een koude radiator namelijk voor een koele luchtstroom in uw woning of kantoor.

De koeling wordt opgewekt met behulp van een centrale koude-opwekker (bijvoorbeeld een SolabCool koelsysteem of warmtepomp). De ClimateBooster zorgt vervolgens voor verspreiding van de koele lucht. De koelfunctie kunt u eenvoudig activeren door de koelsensor in de webshop bij te bestellen en in de aansluiting in de ClimateBooster te plaatsen.

ClimateBooster in het kort

De ClimateBooster is een geruisloos ventilatorsysteem, waarmee u het rendement en comfort van uw radiator vergroot. Omdat u uw woning of kantoor met de ClimateBooster korter en bij een lagere radiatorstand kunt verwarmen, bespaart u energie.

En dat levert u naast een aangenaam snel verwarmde ruimte ook een lagere energierekening op.

Climate Booster B.V.

Stenograaf 1
6921 EX Duiven

Telefoon: +31 (0) 263188835
E-mail: info@climatebooster.nl
Website: www.climatebooster.nl

Website door InterXL