Het laatste nieuws

Hier vindt u een overzicht van onze laatste nieuwsberichten.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Abonneer u dan ook op onze nieuwsbrief.

Vacature Product Manager

Ben jij commercieel ingesteld en wil jij onderdeel zijn van een van de belangrijke partners in de energietransitie? Lees dan snel verder voor deze vacature Product Manager. In deze functie zal je binnen het bedrijf ervoor gaan zorgen dat onze duurzame en energiebesparingsproducten nieuwe en grotere markten bereiken. Je zit hier dan ook prima op je plek als je een analytisch maar ook pragmatische instelling hebt. Natuurlijk moet je ook gedreven zijn om onze duurzame producten naar de markt te brengen.

Lees verder >>

Vacature Technisch verkoper

Gezocht: Technisch verkoper met door groeimogelijkheid naar accountmanager duurzame energie producten

Lees verder >>

ClimateBooster producten toegepast in Energieproeftuin in Berkum

De huursector heeft met de Rijksoverheid afgesproken om vanaf het jaar 2020 een gemiddelde energielabel B of zelfs beter te hebben. DeltaWonen & Trebbe zijn een pilot gestart waarbij er gezocht wordt naar de beste mix van energiebesparende maartregelen.

Lees verder >>

Gelukkig & Duurzaam nieuwjaar!

ClimateBooster wenst iedereen een Duurzaam & gelukkig nieuwjaar toe!

Lees verder >>

Aangepaste levertijden Kerst 2017

Het Team van ClimateBooster wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig 2018!

ClimateBooster BV is van 23 december tot en met 1 januari gesloten. Vanaf maandag 2 januari staat ons team weer voor u klaar.

Bestellingen vanaf 21 december zullen in januari geleverd worden.

Lees verder >>

Ieder huishouden kan nu duurzaam, goedkoop & snel verwarmd worden met behulp van ClimateBoosters!

Nederland heeft als doel gesteld om voor het jaar 2030 49% CO2 reductie plaats te laten vinden. Dit betekent automatisch dat heel Nederland over moet stappen van een gas gevoede hoge temperatuur verwarming (HTV) naar duurzamere systemen, veelal in combinatie met lage temperatuur verwarming (LTV).

Door het toepassen van ClimateBoosters kan Nederland zonder grote voorinvesteringen over naar Lage temperatuur verwarming met behoud van huidige radiatoren en convectoren.

Lees verder >>

ClimateBooster bereikt halve finale Frisse Dingen Award!

Op 27 oktober zal tijdens het Accenture Innovation Awards de strijd voor de Frisse Dingen Award plaats gaan vinden. ClimateBooster behoort door het online stemmen tot de tien beste “Frisse” innovaties.

Lees verder >>

ClimateBooster verkrijgt gelijkwaardigheidsverklaring voor Radiator Pro

Recent is de gelijkwaardigheidsverklaring van de ClimateBooster Radiator Pro toegekend. Sinds vandaag is de Radiator Pro in de databank van Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheidsverklaringen opgenomen. Een mooie ontwikkeling, want hiermee is ClimateBooster nu door EPA-adviseurs te gebruiken bij de berekening van de Energie-Index van Gebouwen & woningen!

Lees verder >>

Veel aandacht voor ClimateBooster op Installatie vakbeurs

ClimateBooster heeft op haar eerste beurs volop aandacht gekregen van professionals en werd zeer positief ontvangen. De beursstand van ClimateBooster was drukbezocht, waarbij bezoekers werden voorgelicht over de toepassingsmogelijkheden, prestatiewinst alsmede de eenvoud van plaatsing op de convector & onder alle gangbare twee- of drieplaats radiatoren.

Lees verder >>

Installatievakbeurs Hardenberg

ClimateBooster B.V. staat op haar eerste beurs

Op 12, 13 en 14 september staat ClimateBooster B.V. op de installatievakbeurs in Hardenberg, stand 440.

Lees verder >>

ClimateBooster in het kort

De ClimateBooster is een geruisloos ventilatorsysteem, waarmee u het rendement en comfort van uw radiator vergroot. Omdat u uw woning of kantoor met de ClimateBooster korter en bij een lagere radiatorstand kunt verwarmen, bespaart u energie.

En dat levert u naast een aangenaam snel verwarmde ruimte ook een lagere energierekening op.

Climate Booster B.V.

Stenograaf 1
6921 EX Duiven

Telefoon: +31 (0) 263188835
E-mail: info@climatebooster.nl
Website: www.climatebooster.nl

Website door InterXL