Voordelen voor installateurs

Wat maakt de ClimateBooster interessant voor u?

  • De ClimateBooster is een innovatief product waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt.
  • ClimateBooster kan vervanging voorkomen. Het is een goedkoop, energiebesparend alternatief om de warmteafgifte te vergroten. Hiermee kunt u een aantrekkelijk alternatief in uw offertes aanbieden.
  • De ClimateBooster zorgt voor een hogere warmteafgifte van een radiator, waardoor u eenvoudig koude problemen oplost.
  • U kunt verwarming op lage temperaturen realiseren zonder capaciteit te verliezen. Het is niet nodig om daarvoor LTV-radiatoren of low H2O radiatoren te plaatsen. Hierdoor ook zeer geschikt voor projecten waar warmtepompen worden toegepast.
  • Met een ClimateBooster maakt u een radiator ook geschikt om te koelen.
  • U heeft er na installatie weinig omkijken naar: de ClimateBooster is een betrouwbaar systeem met een lange levensduur (>10 jaar) en een goede garantieregeling (2 jaar).
  • Bij vragen over de ClimateBooster kunt u terugvallen op onze supportafdeling of op de technische onderbouwing.

Bestellen in de webshop als installateur?

Bent u installateur? Log in of maak een account aan.

Het account biedt u de volgende voordelen:

  • bestellen tegen installateursvoorwaarden
  • Sneller bestellen, ww adres en factuurgegevens worden direct voor u ingevuld

Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op:

Telefoonnummer: +31 (0) 263188835
E-mail: info@climatebooster.nl

ClimateBooster toepassen bij renovatie?

ClimateBooster is de professionele oplossing en is opgenomen in de databank van Bureau CRG (Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheidsverklaringen). Daarmee is ClimateBooster nu door EPA-adviseurs te gebruiken bij de berekening van de Energie-Index van woningen!

De databank van Bureau CRG (Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheidsverklaringen) publiceert de gecontroleerde gelijkwaardigheids- en kwaliteitsverklaringen van producten en/of systemen, die in de bouw- en installatiesector worden toepast. ClimateBooster heeft voor haar een gelijkwaardigheidsverklaring verkregen. De verklaring houdt in dat bij toepassing van ClimateBooster in alle verblijfruimten, al bij een gemiddelde radiator temperatuur van 61°C, het afgifterendement van LT verwarming in de berekeningen gebruikt kan worden. Zonder ClimateBooster kan dit pas bij een gemiddelde temperatuur <50°C.

Door de erkenning van lagetemperatuursverwarming kunnen EPC-punten worden toegekend aan gebouwen & woningen. Voor verdere informatie over gelijkwaardigheidsverklaringen, zie www.bcrg.nl en de verklaring voor ClimateBooster.

Documentatie

Op zoek naar de handleiding of technische specificaties van de ClimateBooster Radiator Pro en Convector Pro? De documentatie is te vinden op de volgende pagina.

Warmteafgifte Calculator

De warmteafgifte calculator geeft u een inzicht hoeveel warmteafgifte u mag verwachten van een radiator. Voor gebruik vult u enkele gegevens over uw radiatoren in en de water- en luchttemperatuur. De calculator toont de werkelijke warmteafgifte van uw radiator voor zowel een situatie zonder als met ClimateBooster Radiator Pro.

De afmetingen en warmteafgifte van radiatoren wordt bij ontwerp van een woning veelal uitgerekend op 75/65/20. Dit betekent water van 75 graden dat de radiator in gaat en met 65 graden de radiator weer verlaat, waarbij de ruimtetemperatuur 20 graden is.

Door latere verbeteringen aan de woning zoals bijvoorbeeld isolatie van wand, dak of vloer en plaatsing van dubbelglas of HR-beglazing kan de huidige warmtebehoefte al lager liggen. Een warmteverliesberekening van de woning geeft u volledig inzicht in de benodigde warmteafgifte.

ClimateBooster in het kort

De ClimateBooster is een geruisloos ventilatorsysteem, waarmee u het rendement en comfort van uw radiator vergroot. Omdat u uw woning of kantoor met de ClimateBooster korter en bij een lagere radiatorstand kunt verwarmen, bespaart u energie.

En dat levert u naast een aangenaam snel verwarmde ruimte ook een lagere energierekening op.

Climate Booster B.V.

Stenograaf 1
6921 EX Duiven

Telefoon: +31 (0) 263188835
E-mail: info@climatebooster.nl
Website: www.climatebooster.nl

Website door InterXL