Uitbreiding van het ClimateBooster team

ClimateBooster is overtuigd van haar meerwaarde in de energietransitie die Nederland momenteel doormaakt. Met de voordelen van de producten van ClimateBooster zal de installatiesector immers sterker staan in de verduurzaming van de gebouwde omgeving van Nederland. Sinds de marktintroductie van ClimateBooster, nu zo’n 3 jaar geleden, maakt het bedrijf dan ook een gestage groei door. Met de energietransitie volop in gang, zien nu ook steeds meer marktpartijen de voordelen van ClimateBooster in, waardoor de groei van het bedrijf momenteel in een stroomversnelling is geraakt. Om deze groei het hoofd te bieden en daarbij (potentiële) afnemers nóg beter van dienst te kunnen zijn, wordt het team uitgebreid met een nieuwe Sales Manager: Howard Konings.

Met een achtergrond in zowel de binnenlandse als de buitenlandse installatie branche, brengt Howard op het gebied van gebouwinstallaties een flinke dosis aan kennis en ervaring met zich mee. Deze kennis en ervaring zal hij inzetten om zowel nieuwe als bestaande klanten nog beter van dienst te zijn. Hij zal daarbij fungeren als uw eerste aanspreekpunt voor het geven van de juiste adviezen en samen met u zoeken naar de best mogelijke oplossing voor uw situatie.

Heeft u dus vragen, zoekt u naar de juiste informatie of heeft u behoefte aan een passend advies voor uw project, neem dan snel contact met ons op!

Howard Konings

Sales manager

Telefoon:       06 396 775 98

Email:             h.konings@climatebooster.nl 

Linkedin pagina 

Howard Konings.jpg