Verduurzamen met behoud van comfort

ClimateBooster B.V. staat en gelooft, zoals de naam al zegt, in het verduurzamen van het binnenklimaat van woningen en gebouwen. Onze producten zorgen voor efficiëntie verhoging van radiatoren & convectoren. Hiermee zorgen wij ervoor dat gebouwen en woonhuizen sneller en energiezuiniger verwarmd worden. Daarnaast is het mogelijkheid om, zonder hoge investeringen in een nieuwe en grotere radiator of convector, een duurzamere verwarmingssysteem toe te passen met een lage temperatuur (bijvoorbeeld warmtepompen).

Innovatie voorop!

Wij vinden het belangrijk dat er met een kritische & duurzame blik naar de huidige huishouding gekeken moet worden. Hierdoor ontstaan er nieuwe vragen wat weer leidt naar nieuwe innovaties die voor iedereen écht wat betekenen! Wij zijn dan ook continu bezig met het verbeteren en het vergroten van onze huidige product aanbod om elk gebouw te verduurzamen.

Geschiedenis

ClimateBooster B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan vanuit het ingenieursbureau De Beijer RTB (www.ares-rtb.nl). Dit bedrijf, dat door Henk de Beijer is opgericht, is al 35 jaar gespecialiseerd in innovatieonderzoek en het ontwikkelen van nieuwe product-markt combinaties op het gebied van duurzame energie. Vele door RTB ontwikkelde producten zijn reeds onder namen van Internationale producenten op de markt gebracht. Het bedrijf bezit door zijn geschiedenis een grote hoeveelheid inzicht & technische kennis om betrouwbare en duurzame producten te ontwikkelen en te produceren.

Openstaande vacatures

Op dit moment zijn er helaas geen vacatures beschikbaar.

© 2019 ClimateBooster B.V. - Nederland

Stenograaf 1 | 6921EX Duiven | +31 (0) 263188835