Radiator Pro

Voor onder de radiator

ClimateBooster (3).jpg

De Radiator - Pro is ideaal wanneer u meer warmte of koude uit uw 2- of 3 plaats radiator wilt halen. Door haar esthetisch strakke design is het zonder dat het u opvalt een duurzaam verlengstuk van uw radiator. De Radiator - Pro is in elke gewenste lengte tot 3 meter te bestellen. Ook eventuele uitsparingen zijn mogelijk.

Met een simpele en snelle add-on 50 tot 80% meer warmte uit uw radiator halen en 20% gas besparen op uw energierekening? Of bestaande radiatoren geschikt maken voor Lage Temperatuur Verwarming? En wilt u in de zomer heerlijk koelen?

De Radiator Pro past op elke 2- of 3 plaats radiator en is op élke maat leverbaar tot een maximale lengte van 300 cm. De Radiator pro is hierdoor toekomst bestendig en een ''must have'' voor een (hybride) warmtepomp. Radiatoren met een midden- en/of onder aansluiting zijn ook moeiteloos van een Radiator Pro te voorzien. Door de intelligente regeling worden de ventilatoren zodanig aangestuurd dat onnodig energieverbruik en geluidsproductie wordt voorkomen. Meer comfort met minder energie dus!

"It was our choice to Boost sustainability,
Now it's your choice to Boost your heating system"